YATAY GEÇİŞ YEDEKTE OLUPTA KAYIT İÇİN HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ:

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ VE BESLENME DİYETETİK BÖLÜMÜ YEDEK LİSTEDE OLUPTA ASİL LİSTEDE BULUNAN ÖĞRENCİLERİN GELMEMESİ NEDENİYLE KAYIT İÇİN HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

NOT: BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ YURT DIŞI ASİL LİSTEDE YER ALAN ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRMIŞTIR. HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ YURT İÇİ ASİL LİSTEDE YER ALAN 1 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRMIŞTIR.

DİĞER ASİL OLARAK BELİRLENEN ÖĞRENCİLER KAYIT YAPMAMIŞLARDIR. BU ÖĞRENCİLER HAKLARINI ZAMANINDA BAŞVURMADIKLARI İÇİN KAYBETMİŞ BULUNMAKTADIRLAR.

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞTE GEÇEN YILLARDA OLDUĞU GİBİ DEĞERLENDİRME NOTU ÜZERİNDEN SIRALAMA YAPILMIŞTIR. "DEĞERLENDİRME" HESAPLAMASI : ÖĞRENCİ ÖSYM PUANI / SINAVIN YAPILDIĞI YILDAKİ OKUL TABAN PUANI X ÖĞRENCİ NOT ORTALAMASI ŞEKLİNDE HESAPLANMIŞTIR.

YEDEK YERLEŞENLER:

ÖĞRENCİLERİN ŞAHSEN GELMELERİ ZORUNLUDUR.

5 ADET FOTOĞRAF VE NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ İLE BAŞVURU YAPILACAKTIR.

KURULARARASI YATAY GEÇİŞ İLE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN:

Yedek Yerleşenlerin Kesin Kayıt Tarihleri         : 15 Eylül 2017

BU TARİH DIŞINDA KAYIT YAPILMAYACAKTIR.