BESLENME VE DİYETETİK 4.SINIF GÜZ DÖNEMİ STAJ FORMU

GÜZ DÖNEMİ STAJ FORMU (ONAYLI) (FORMU UZAKTAN GÖNDERECEKLER İÇİN)

ÖĞRENCİLERİMİZ FORMU İŞVEREN KISMI HARİÇ DOLDURACAKTIR. FORMLAR DOLDURULDUKTAN SONRA STAJ YAPILACAK YERE ONAYLATTIRILIP AYDINLIK BİR ORTAMDA ÜZERİNE GÖLGE DÜŞÜRMEDEN FOTOĞRAFINI ÇEKİLİP  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. VEYA Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR. 3 STAJINI AYRI YERLERDE YAPANLAR FORMLARINI AYRI AYRI ONAYLATTIRACAKTIR.

KASTAMONUDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPMASINA GEREK YOKTUR. KASTAMONU STAJ YAPACAKLAR MAİL ADRESLERİMİZE BİLGİ VEREBİLİRLER.

ELEKTRONİK İMZALI ÜST YAZILAR

3 STAJI AYNI YERDE YAPACAKLAR İÇİN

ÇOCUK VE ERİŞKİN STAJINI AYNI YERDE YAPACAKLAR İÇİN

TBS STAJI İÇİN

ÇOCUK STAJI İÇİN

ERİŞKİN STAJI İÇİN

ÜST YAZILAR FORMLARLA BİRLİKTE HASTANEYE TESLİM EDİLECEKTİR. FORMLAR HASTANEDEN ONAYLANIP ÖĞRENCİYE VERİLİRSE ONAYLI FORMLARI MAİL ADRESİMİZE GÖNDEREBİLİRSİNİZ. HASTANE RESMİ YAZIYLA FAKÜLTEMİZE KENDİ GÖNDERECEKSE YAZISININ GELİP GELMEDİĞİNİ DAHA SONRA MAİL ADRESLERİMİZDEN VEYA FAKÜLTEMİZİN İLETİŞİM SAYFASINDAN SORABİLİRSİNİZ.