YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

NOT: 13 EYLÜL 2017 TARİHİ SAAT:17.30 İTİBARİYLE KAYIT YAPTIRMAYAN ASİL LİSTE ÖĞRENCİSİ KAYIT HAKKINI KAYBEDECEKTİR. YEDEK LİSTE 13 EYLÜL 2017 TARİHİ AKŞAMINDA YAYINLANACAK OLUP YEDEK LİSTE KAYITLARI 15 EYLÜL 2017 CUMA GÜNÜ YAPILACAKTIR.

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ YURT İÇİ - DIŞI DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ YURT İÇİ - DIŞI DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ VE BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. (KONTROL EDİLMİŞ VE YENİDEN GÜNCELLENMİŞTİR.)

KURUMLARASI YATAY GEÇİŞTE GEÇEN YILLARDA OLDUĞU GİBİ DEĞERLENDİRME NOTU ÜZERİNDEN SIRALAMA YAPILMIŞTIR. "DEĞERLENDİRME" HESAPLAMASI : ÖĞRENCİ ÖSYM PUANI / SINAVIN YAPILDIĞI YILDAKİ OKUL TABAN PUANI X ÖĞRENCİ NOT ORTALAMASI ŞEKLİNDE HESAPLANMIŞTIR.

YEDEK YERLEŞENLER: (Asil kayıt yaptırmayanların yerlerine yerleştirilmek üzere Yedeklerin Listesi 13 Eylül akşamı ilan edilecektir)

ÖĞRENCİLERİN ŞAHSEN GELMELERİ ZORUNLUDUR.

5 ADET FOTOĞRAF VE NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ İLE BAŞVURU YAPILACAKTIR.

BAŞVURU TARİHİ BİTTİKTEN SONRA GELEN BAŞVURULAR DİKKATE ALINAMAMIŞTIR.

KURULARARASI YATAY GEÇİŞ İLE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN:

Asil Yerleşenlerin Kesin Kayıt Tarihleri              : 11-13 Eylül 2017

Yedek Yerleşenlerin Kesin Kayıt Tarihleri         : 15 Eylül 2017

EK MADDE -1 İLE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN:

Kesin Kayıt Tarihleri           : 11-15 Eylül 2017