BAHAR ŞENLİKLERİ SPORTİF FAALİYETLER

2016-2017 Bahar Şenlikleri Tertip komitesi tarafından 12.04.2017 tarihinde düzenlenen toplantı sonucunda aşağıda belirtilen kararlar alınmıştır.

•             Müsabakaya katılacak her sporcu için Sağlık Raporu alınacak ve ilgili Raporda "Spor yapmasında herhangi bir sakınca yoktur." ibaresi bulunacaktır. (Ek-l)

•             Turnuva boyunca müsabaka esnasında sorumlu hocaların takım başında bulunması zorunludur.

•             Müsabakalarda mevcut branşın kuralları geçerli olacak, süre ve sayılar tertip komitesi tarafından belirlenmiş olup ekte gönderilmiştir. (Ek-2)

•             Müsabakaya katılmak isteyen fakat halen başvuruda bulunmayan Enstitü/Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulları 14.04.2017 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Üst yazı ile bildirmek zorundadır. Belirtilen tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.