BESLENME VE DİYETETİK 4.SINIF BAHAR DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2016-2017 Bahar Dönemi için staj başvurularına ilişkin esaslar aşağıda sıralanmıştır.

- Öncelikle güz döneminde staj yaptığı kurumda bahar döneminde de devam edecekler için Fakültemiz herhangi bir belge olmaksızın yine SGK işlemlerini yapacaktır. Staj yaptığınız kurum özellikle bir belge istemiyorsa Fakültemizce bir belge talep edilmeyecektir.Eğer kurumunuz belge istiyorsa farklı kurumda staj yapacaklarla aynı adımlar izlenecektir.

- Bahar dönemi için farklı kurum tercih edecek öğrenciler için aşağıdaki Zorunlu Staj Formunun doldurulup Fakültemize ulaştırılması gerekmektedir. Formları posta ile ulaştırabileceğiniz gibi taratıp Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine mail ile de gönderebilirsiniz. Fakültemize ulaştırılan formlar imzalanıp tekrar mail ile gönderilecektir. Formlarla birlikte aşağıda bulunan ilgili makama başlıklı resmi yazıyı da kuruma teslim edebilirsiniz.

- Staj süreleri ile ilgili bilgiler resmi yazıda ve formda belirtilmiştir.

- Formlarını onaylatan öğrenciler onaylı formlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine gönderebilirler.

- Tüm öğrencilerin bahar dönemi başında SGK işlemleri yapılacaktır.

- Kastamonuda staj yapacak öğrencilerin bu işlemleri yapmasına gerek bulunmamaktadır.

Tarama işlemleri için CamScanner isimli programı android veya İOS tabanlı olarak telefonunuza indirip kullanabilirsiniz.

Bahar Dönemi Zorunlu Staj Formu

Formun Üst Yazısı (3 stajı aynı yerde yapanlar için)

Çocuk ve Erişkin Stajı Üst Yazısı

Toplu Beslenme Sistemleri Stajı Üst Yazısı