BESLENME VE DİYETETİK 4.SINIF STAJLARI İÇİN SÖZLEŞME

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ STAJ SÖZLEŞMESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Beslenme ve Diyetetik 3.Sınıf ve 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine,

Ekte yer alan dosya tüm stajyer öğrenciler (yaz stajı ve dönem stajı) için geçerli olan staj sözleşmesidir. Stajer öğrencilere staj yapılan kurum tarafından ödeme yapılabilmesi için, öğrenci tarafından 3 nüsha halinde staj sözleşmesi çıkartılıp doldurulacak sonrasında öğrenci, staj yaptıran kurum kuruluş ve Fakültemiz tarafından ilgili kısımlar (son sayfa) imzalanacaktır. Kastamonu'daki öğrencilerin doldurdukları ve imzaladıkları sözleşmeleri dekanlığımıza imzalatmak için öğrenci işlerine getirmesi gerekmektedir.İl dışında staj yapan öğrenciler sözleşmeleri geldikleri zaman dilimlerinde imzalatabilirler. İmzalatılan sözleşmelerin bir tanesi öğrencide, bir tanesi staj yapılan kurum/kuruluşta bir tanesi de okulumuzda kalacaktır. Öğrenci tarafından ödeme talep edilmiyorsa sözleşme doldurulması gerekmemektedir.