İnternetten Ders Kaydını Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerimiz ders seçimlerini internet üzerinden http://obs.kastamonu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden yapabilirler. Öğrencilerimiz Kullanıcı Adı kısmına Öğrenci Numaralarını gireceklerdir. Şifre Kısmına ise T.C.Kimlik Numalarının ilk 5 hanesini gireceklerdir. Açılacak pencerede öğrencilerimiz belirleyecekleri şifreler ile sisteme giriş yapıp ders seçimlerini yapabilirler.

Hemşirelik Bölümü öğrencileri şayet okul numaraları tek sayıyla bitiyorsa(1,3,5,7,9) 1 nolu (A Şubesi) şubeleri seçeceklerdir. Çift sayıyla bitiyorsa (0,2,4,6,8) 2 nolu ( B Şubesi) şubeleri seçeceklerdir. Sadece 1 Şube açıldıysa da açılan o şube seçilecektir. Seçmeli derslerden 1 tanesi seçilecektir. Danışman onayları için 05-20 Eylül tarihlerinde danışman hocalarıyla irtibat kurulacaktır.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri için açılan sadece 1 şube vardır. Bütün dersler seçilecek ve onaylanacaktır. Seçmeli ders yoktur. Danışman onayları da öğrencinin gelmesine gerek kalmadan danışman tarafından yapılacaktır.

Ders seçimlerinde dersle ilgili sorusu olan öğrenciler iletişim bilgilerinde yer alan danışman telefon numaralarıyla yada şahsen gelerek danışmanlarıyla iletişime geçebilirler.